NYHETER

 
15/2 -2016

Stort GRATTIS i efterskott till A-kullen som blev hela 11 år den 5/2! Hoppas ni blev ordentligt firade! :)

I helgen kom resultaten för Årets Hoffe 2015, och där var det väldigt fina prestationer från Terahof-vovvarna!

Gizmo (KORAD TJH (ptrh) LP1 Terahof Eagle Eye) tillsammans med matte Fia tog storslam efter ett kanontävlingsår och blev ÅRETS ALLROUNDHOFFE! Finfina resultat i alla grenar -2:a bästa brukshoffe, delad 4:e bästa lydnadshoffe och 10:e bästa utställningshoffe!

Dusty (KORAD Terahof Don Juan) tillsammans med husse Svante blev ÅRETS IPO-HOFFE med väldig fina poäng, ert tävlingsår i IPO-R imponerar!
Dessutom hamnade dom på delad 6:e plats på Årets Lydnads-hoffe!

Flisan (Terahof Famous Flisa) tillsammans med matte Gunilla fick en fin delad 5:e placering i Årets Lydnadshoffe, och en 9:e placering på Årets Brukshoffe!

Är så stolt över er duktiga valpköpare som tränar och ligger i, och dessutom presterar helt fantastiska resultat! :) STORT GRATTIS till era fina placeringar -dom ska både ni och jag njuta av länge! :)


3/2 - 2016

Vi välkomnar lilla Kiwi (Lintrollets Kiara) till vår flock. Hon har varit här ett par veckor nu och hon verkar va en väldigt kul valp, social och snabb uppfattning om olika saker. Vi ser fram emot allt vi ska hitta på framöver! :)
Hennes egen sida hittas här och bildsidan här.

Anette & Diwa (Doriz day) har varit ute och tävlat i Elitklass lydnad, ett 2:a pris i elitklass är riktigt bra -stort GRATTIS!

4/1 -2016

Dåligt med uppdateringar här på ett tag. Hoppas att ni haft trevligt med helgfirande och ledighet!
Tack allihop för alla rapporter och bilder jag fått under året, jättekul att ni hör av er om hur ni har det! :)
Ser fram emot ett nytt framgångsrikt år! :)

Freya (Fantastic Faye)
blev i nov röntgad med HD A -stort Grattis!

Atlas (Easy Express) blev i nov pappa till en kull på Lintrollets kennel. Ev finns det nån smt-hane kvar att tinga.
Hör av er till Tinka på Lintrollets kennel vid intresse.
Här hemma väntar vi på att hämta hem en tikvalp i den kombinationen den 14 jan. :)

16/11 -2015

Fia & Gizmo (Eagle Eye) tävlade ytterligare en lydnadsklass 1 den 1 nov, även då med ett 1:a pris och därmed LP1!
Härligt jobbat och stort grattis! :)

Dustys (Don juan) husse Svante rapporterade lite i efterhand att dom tävlat lydnadsklass 2 med ett 1:a pris! Stort grattis! :)

Den 6 nov fyllde D-kullen 5 år -stort grattis till er allihop lite sent!

I helgen har Flisan (Famous Flisa) tävlat lydnadsklass 1 på 170 p och fått ytterligare 1 1:a pris! Stort grattis! :)
Dessutom gjorde hon en gk exteriörbeskrivning i Åstorp -grattis!

I lördags var 3 av bröderna i E-kullen och ställde ut i Åstorp, och det gjorde dom med bravur!
Enzo (Exclusive Enzo) ställde i öppenklass och fick Vg med fin kritik!
Rufus (Elton John) ställde i bruksklass där han fick Excellent, Ck & Cert och till slut 2:a bästa hane totalt!
Atlas (Easy Express) hade bäst dag av alla, han ställde i Öppenklass där han blev bästa hane med Excellent & Ck. Sen lyckades han även med bedriften att bli BIR på sin första utställning!
Nya bilder finns på deras egna bildsidor.

Atlas (Easy Express) gjorde även gk exteriörbeskrivning och har numera titeln KORAD -grattis!

Man kan väl säga att vi hade en bra dag i Åstorp, stort grattis allihop! :)

31/10 -2015

Grattis till Fia & Gizmo (Eagle Eye) som idag tävlat Lydnadsklass 1 med 1:a pris och klassvinst på 187 p! Fantastiskt fint resultat -härligt jobbat! :)

Grattis också till Svante & Dusty (Don juan) som varit i Växjö och ställt ut -resultatet blev Vg med finfin kritik och andra bästa öppenklasshane! :)

24/10 -2015

Idag har Gunilla & Flisan (Famous Flisa) tävlat appellklass spår i Malmö. Vi säger stort GRATTIS till uppflyttning och klassvinst på 238,5 p! Härligt jobbat! :)

12/10 -2015

Figo (Fred Astair) debuterade igår i lydnadsklass 1 och fick ihop 148,5 p och ett 2:a pris! Härligt jobbat och Grattis till ett fint resultat! :) Nu är ni på gång!

Som information planeras inga valpar på kenneln under den närmaste tiden.

6/10 -2015

Förra helgen tävlade Gizmo (Eagle Eye) högre klass spår. Matte Fia var inte helt nöjd med deras insats, men det är ändå väldigt bra med godkänt! Grattis!

I helgen gjorde Enzo (Exclusive Enzo) mentaltest och blev godkänd på 412 p, grattis till både honom och husse och matte som har en väldigt trevlig och väluppfostrad hund! :)

Därmed har 13 av 19 av Heksas (Korad Milahow Heddac) valpar gjort Mentaltest och alla är godkända, ett helt fantastiskt resultat! :) Tack till mina valpköpare som ställer upp på allt, jag har tur som har er! :)

21/9 -2015

Figo (Fred Astair) var förra helgen på inofficiell utställning där det blev Hp och Bir och sedan även 2:a i gruppfinalen! Stort grattis! Och nu förväntas det ju lite officiella framöver. ;)

Denna helgen har flera Terahof-hundar varit igång. Flisa (Famous Flisa) har tävlat appellklass spår med gk resultat. Jättefint spår, men sen blev det ett par missar så det räckte inte riktigt till uppflytt. Grattis till er fina insats, nästa gång räcker det hela vägen! :)

Rufus (Elton John) har tävlat lägre spår med gk resultat. Avstod platsen p.g.a. lite stökiga platsliggningar på tävling detta året och han behöver känna sig säker igen. Fint spårarbete med alla pinnar, men svårt med uppflytt utan platsen. Dom visade upp en fin lydnad, och grattis till gk! :)

Gizmo (Eagle Eye) har varit på utställning i helgen, i lördags gick det inte lysande -men bättre gick det igår! Excellent, Ck, Cert och Bir! Dessutom 2:a i gruppfinalen -stort grattis! :)
14/9 -2015

Förra helgen kom det trevliga tävlingsresultat! Gizmo (Eagle Eye) tävlade högre klass patrullhund med godkänt resultat och Flisa (Famous Flisa) tävlade lydnadsklass 1 med ett 1:a pris! :) Stort GRATTIS till er båda!!

Tyvärr kom det senare i veckan den tråkiga nyheten att Wilma (Adoring Alice) fått somna in.. :(
1/9 -2015

Jag fick för ett tag sen många fina bilder på Freya (Fantastic Faye) av matte Susanne och på Mezzi (Excellent Eilen) från matte Lena, tack för alla fina bilder! :)

Tyvärr kom det förra veckan väldigt tråkiga nyheter att Collin (Captain Collin) fått somna in alldeles för ung.. :(

9/7 -2015

Grattis C-kullen som idag fyller 6 år! Se till att era hussar och mattar firar er riktigt ordentligt! :)

6/7 - 2015

I helgen har det varit RM arrangerat av södra, kanonbra fixat av alla inblandade!

2 Terahof-vovvar deltog alla 3 dagarna och det var syskonen Rufus (Elton John) och Mezzi (Excellent Eilen).

Rufus tävlade lydnadsklass 1 på fredagen med ett 3:e pris och bröt tyvärr i lägre spår på lördagen. Avslutade starkt på söndagens utställning med Excellent och andra bästa brukshane! Dessutom gjorde han godkänd exteriörbeskrivning och kan numera titulera sig KORAD! Stort Grattis - härlig insats i helgen! :)

Mezzi tävlade lydnadsklass 2 på fredagen ihop med husse, det blev ett 2:a pris och bästa hoffe i klassen! På lördagen tävlade Mezzi med matte högre spår och hade som många andra strul i spåret, men dom fullföljde och det blev en andra placering! Härligt att se Mezzi gå så fint på uppletande och lydnad i den stekande hettan -starkt jobbat av er!
På söndagen fick Mezzi ett Very Good på utställningen med fin kritik, Grattis och härligt jobbat av er hela helgen! :)

Enzo (Exclusive Enzo) var på plats och gjorde en godkänd Exteriörbeskrivning -Grattis till er!

13/6 -2015

Även Svante och Don Juan "Dusty" hade för några helger sen fina tävlingsframgångar, dom tävlade SM i IPO-R och fick till ett godkänt fint resultat i ruinsök klass B med en 8:e-placering! Stort grattis!

13/6 -2015
Det har trillat in lite tävlingsresultat senaste veckorna. Bröderna Rufus (Elton John) och Gizmo (Eagle Eye) tävlade lägre klass spår för några veckor sen med gk resultat. Grattis!
Veckan efter tävlade Gizmo (Eagle Eye) lägre klass patrullhund och blev uppflyttad, och idag blev det uppflyttning i lägre klass spår på 505,75 p! Härligt jobbat och stort Grattis!!

Tyvärr kom det oxå ett tråkigt besked för några veckor sen att Mic (Atomic Swing) fått somna in.. :(

11/5 -2015

Nya bilder på Atlas (Easy Express) och Rufus (Elton John) på E-kullens sida.

10/5 -2015

Vi har haft oerhört trevliga dagar sen vi fick finbesök ända från Sundsvall i onsdags då Fia & Niklas kom för några dagars besök. Med sig hade de förstås Gizmo (Eagle Eye) och Izi, vilket såklart inneburit massor av hundträning och trevligt umgänge! :) Charlotte & Mira, Rose-Marie, Jan-Erik & Rufus har oxå bidragit och Lena, Jesper & Mezzi anslöt lördag kväll och inte ens då slapp dom träning. ;) Imorse kom även Caisa & Ester och Josefin, Mattias och Atlas. Mentaldel/Korning stod på dagens agenda!

Och vilka härliga hundar ni har! :) Alla med fin leklust, socialt säkra samt skottfasta. Dessutom visar ni upp hur väluppfostrade vovvar ni har, dom är harmoniska och kommer på inkallning. Härligt att få se som uppfödare!
Tack för att ni ställer upp och kommer, förutom att det alltid är lika roligt att träffa er så hjälper ni till och dokumenterar vår ras!

Dagens fina resultat blev: Easy Express 419 p, Elegant Ester 386 p, Elton John 441 p, Excellent Eilen 436 p. Eagle Eye gjorde mentaltest på 488 p förra året och var nu med och hejade på syskonen. :)

Grattis allihop till era duktiga vovvar!

Med facit i hand så har Heksa (Korad Milahow Heddac) nu 12 avkommor som testats på mentaltest, alla godkända och helt skottfasta. Även om jag är lite partisk så är det ett helt fantastiskt resultat!

 
3/5 -2015

GRATTIS Gizmo (Eagle Eye) till första Certet och BIM på utställning i Sundsvall idag!

1/5 -2015

GRATTIS E-kullen som fyller 3 år idag! Hoppas ni blir ordentligt firade! :)

Ester (Elegant Ester) började sin födelsedag med att åka på utställning och göra exteriörbeskrivning i Jönköping. Grattis till Vg med fin kritik och Gk exteriör! :)

27/4 -2015

Reslutaten för året hoffe i dom olika kategorierna kom ut för ett tag sen, och det var en hel del fina resultat för Terahof-vovvarna!

Årets Brukshoffe:

4:e placering Terahof Don Juan "Dusty" - Äg: Svante Olausson
5:e placering Terahof Catch Connie "Connie" - Äg: Eva Jeansson
8:e placering Terahof Eagle Eye "Gizmo" - Äg: Ann-Sofie Halvarsson
9:e placering Terahof Elton John "Rufus" - Äg: Rose-Marie Olsson
14:e placering Terahof Excellent Eilen "Mezzi" - Äg: Lena Löfven

Årets Utställningshoffe:

Delad 9:e placering Terahof Catch Connie "Connie"
11:e placering Terahof Eagle Eye "Gizmo"

Stort GRATTIS allihop, ni är kanonduktiga med era vovvar! Nu ser vi fram emot ett nytt fantastiskt tävlingsår!

Nya bilder finns inlagda på Dustys (Don Juans), Gizmos (Eagle Eyes) och Kitas (Brilliant Biancas) sidor.

27/2 -2015

Jag var lite för snabb i förra uppdateringen, Gizmo (Eagle Eye) blev även 2:a som årets allroundhoffe i mellansvenska! :)

21/2 -2015

Stort Grattis till Gizmo (Eagle Eye) som tillsammans med matte Fia idag tävlat lydnadsklass 1 med ett 1:pris på 176 p! Ni är kanonduktiga -härligt jobbat!

20/2 -2015

Grattis F-kullen på 2-årsdagen! Nu börjar ni bli stora -hoppas ni blivit ordentligt firade idag! :)

Det har blivit eftersatt med uppdateringar här på sidan, hoppas det är ordning med programmen nu och inte blir fler problem.

B-kullen fyllde 8 år den 30/11 och A-kullen hela 10 år den 5/2 -stort GRATTIS i efterskott allihop!

Har en del fina bilder ni skickat som väntar på att läggas in på hemsidan, tack för att ni skickar!
16/11 -2014
Igår tävlade Anette & Diwa (Doriz Day) lydnadsklass 3 i Motala, och dom lyckades riktigt bra! Det blev klassvinst och 1:a pris, så nu är det Elitklass nästa! :) Härligt jobbat och stort GRATTIS!