Nyheter

19/9 -2018

I helgen som gick var det SM för Hovawart i Östra Lo:t.
2 Terahof-vovvar var med på startlistan, Fia med Gizmo (Terahof Eagle Eye) i Elitklass spår, och Lena med Mezzi (Terahof Excellent Eilen) som startade både Lydnadsklass 1, Högre klass spår och deltog på IHF-utställningen.
Tyvärr blev deltagandet kort för Fia och Gizmo denna gången då dom bröt i spåret.

Bättre gick det för Lena och Mezzi som vann fredagens Lydnadsklass 1, blev godkända i högre spår på lördagen med en 2:a placering, och på söndagens utställning fick dom Ck i bruksklassen.
Dessa fina resultat i alla 3 grenarna resulterade i Superriksmästare för Lena och Mezzi!! :) Så jäkla kul, och så bra jobbat! STORT GRATTIS!!
11/9 -2018

Kiwi (Lintrollets Kiara) började löpa ett par veckor tidigare än beräknat så efter SM-veckan bar det av till Finland för parning. Vi hade 2 lyckade parningar så nu hoppas vi på valpar v 44. Jag hade trevligt sällskap av Malin i Finland, så förutom lyckade parningar så hann vi med en del annat. Tack Malin för trevligt sällskap! :)
11/9 -2018

Svante och Dusty (Don Juan) vann KM i bruks i helgen, bra jobbat och stort grattis! :)
11/9 -2018

För 3:e året i rad deltog Fia och Gizmo (Terahof Eagle Eye) i Patrullhunds-SM! I år gick det inte riktigt deras väg, men så bra att bara ta sig dit, stort grattis till dom delar som funkade! :)

Efter SM:et hade vi dessutom några väldigt trevliga träningsdagar här i Blekinge med Fia, Niklas och Gizmo, Malin och Fia (Terahof Chick Carrie), Lena och Mezzi (Terahof Excellent Eilen), Rose-Marie, Janne och Rufus (Terahof Elton John), och Ulla och Goza (Lintrollets Goza)!. Vilka härliga dagar -tack alla! :) Att grabbarna sen fick visa hur duktiga dom var med löptik här var imponerande. ;)