18/5 2020

Nu finns det lite bilder på H-kullen på deras bildsida

Alla valpar är tingade, så för er som letar hovawart rekommenderar jag att ni går in och tittar på Hovawartklubbens hemsida. 


1/4 -2020

Helgen som gick har 5 hundar från G-kullen gjort Mh, och det gjorde dom med bravur! :)

Dom som deltog var Terahof Great Gideon, Terahof Gambler Guy, Terahof Gloria Gaynor, Terahof Golden Girl och Terahof Grace Kelly.

Såå kul att träffa er allihopa, och framförallt så härligt att se hur väl ni har förvaltat och uppfostrat era vovvar! Även om jag förstår att ni fått en del gråa hår på vägen. ;) Tack allihop för att ni ställer upp och kommer, det är er förtjänst att man kan följa upp och dokumentera dom här viktiga bitarna!


Kiwi är tydligt dräktig, nu väntar vi med spänning på vad som tittar ut vecka 17. :)


4/3 -2020

Grattis till Gaizt (Terahof Great Gideon) och matte Fia som i helgen gjorde anlagstest till patrullhund och blev godkända! Bra jobbat och lycka till med den fortsatta träningen!


27/2 -2020

Nu finns även sidan om våra tidigare hundar med på hemsidan.


23/2 -2020

Nu har vi varit på en trevlig resa i Danmark och träffat en massa trevliga människor, men framförallt har Kiwi (Lintrollets Kiara) fått träffa den snygga och härliga Konrad (Hovafreudes Barney)! :)

Det blev en lyckad helg med parning både lördag och söndag, så nu hoppas vi på att det resulterar i ett gäng valpar i slutet på april! ;)


19/2 -2020

Nu är alla "valpar" i G-kullen röntgade. Det blev ett väldigt fint resultat där alla 7 har HD grad A och dom 6 som har röntgat armbågar har Ed ua!

Grattis allihop och stort tack till alla fantastiska valpköpare att ni ställer upp och dokumenterar! :)

Copyright © Alla rättigheter förbehållna